Hyvä ratkaisu kiireisille omistajille

Päivämme ja iltamme ovat monesti kiireisiä, ja aina ei ole tarpeeksi aikaa karvaiselle ystävälle. Koiralla on päivähoidossa päivän aikana mahdollisuus viihtyä ja ulkoilla, jolloin se on illalla tyytyväinen ja näin omistajan illat helpottuvat.

Apua eroahdistukseen

Joillekin koirille on vaikeaa olla kotona yksin. Päiväkodissa on aina joku paikalla ja koiralla on turvallinen ja hyvä olla. Stressitasot pysyvät alhaalla ja koira tyytyväisenä. Myös naapurit kiittävät.

Helpotusta tylsistymiseen

Virikkeetön yksinolo kotona voi aiheuttaa tylsistymistä ja epätoivottua käyttäytymistä. Päivähoidossa koiralle tarjotaan virikkeitä ja mielekästä tekemistä, jolloin se saa päivän aikana tyydyttää lajiominaisia tarpeitaan.

Ihmiskontakteja

Kun omistaja on töissä, koiran ei tarvitse olla kotona yksin. Päivähoidon henkilökunta on vuorovaikutuksessa koiran kanssa; rapsutusta ja lähellä oloa, leikkiä, herkkuja…

Liikuntaa & Sosiaalisuutta & Valvottua leikkiä

Päivähoito tarjoaa koiralle virikkeitä ja mahdollisuutta ilmaista normaalia koiramaista käyttäytymistä. Koiralla on mahdollisuus tavata toisia koiria, leikkiä sekä oppia sosiaalisuutta ja olla vuorovaikutuksessa muiden koirien kanssa.

Päivähoidossa on koulutettu henkilökunta, joka seuraa koirien toimintaa, lukee niiden eleitä ja ennakoi tilanteisiin tarpeen mukaan – varmistaen, että leikki sujuu rauhallisesti ja kaikilla koirilla on mukava olla.